FASCINATION ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO

Fascination About verificare istoric auto

Fascination About verificare istoric auto

Blog Article

Printr-o simplă verificare VIN vă asiguraţi că nu urcaţi la volanul unei maşini diferite de cea vizualizată în anunţ și aveți ocazia de a gasi day utile, indiferent de prețul sau statutul masinii.

Ultimele choose caractere ale seriei de sasiu arată detalii particulare despre vehiculul verificat (VIS - Auto Identifier Segment - codul de identificare preciseă a vehiculului) , precum echipamentele opționale din dotare sau tipul de transmisie al vehiculelor.

În cele ce urmează vom descrie ce inseamna gruparea de cifre și litere din acest cod de identificare.

Cu ajutorul unui raport detaliat, cumpărătorii sunt informaţi cu privire la starea masinii de treatment sunt interesaţi.

Aceasta aplicatie este considerata utila pentru detinatorul sau viitorul proprietar al unui vehicul, deoarece ii ofera posibilitatea de a verifica autenticitatea kilometrajului raportat.

Avand in vedere ca multe masini sunt furate, demontate si piesele vandute separat, potrivirea numarului sasiu este importanta. Daca nu exista potrivire, nu inseamna neaparat ca piesele sunt furate. Mai degraba, poate insemna ca motorul a fost inlocuit.

Datele despre verificarea kilometrajului obțineți prin mesaj SMS și/sau pe adresa de e-mail Gentlemenționată în cerere.

De asemenea, AutoDNA verifica si kilometrajul genuine al masinii. Manipularea kilometrajului este o tactica folosita uneori de vanzatori si samsari pentru a ascunde uzura reala a vehiculului.

Poate nu stii ca masina pe treatment vrei s-o cumperi a avut accidente sau coliziuni, dar in fotografii poti vedea orice reparatii și modificari; compara-le cu cele are vanzatorului si poti observa cu usurinta orice discrepante.

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air apasa aici bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de added optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui incident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un model diferit si vor avea specificatii diferite.

Asadar, nu uita sa accesezi aceste aplicatii on the internet si sa verifici istoricul auto inainte de a cumpara sau vinde o masina. Nu-ti pierde timpul si banii pe vehicule cu istoric indoielnic.

Un alt sfat util este sa observi starea masinii generally speaking. O masina cu multe kilometri va prezenta semne evidente de uzura, cum ar fi o tapiterie uzata, sasiu corodat sau un volan foarte uzat.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un element esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta si siguranta in industria auto.

Verificare RCA ca să afli țările unde este valabilă polița RCA Puteți verifica speedy țările, statele și teritoriile în care este valabilă polița RCA, seek advice fromând varianta electronică sau fizică a acesteia. În colțul din stânga sus sunt trecute toate țările unde aveți garantată acoperirea prin asigurarea auto obligatorie pentru prejudiciul cauzat prin utilizarea vehiculului pentru treatment a fost încheiată asigurarea RCA.

Report this page